hu
Language
  • en
  • cs
  • hu
  • it
  • es
  • fr
  • de
  • ru

Miért használjon egy mindent-egyben projektmenedzsment eszközt?

6/20/2024
6 minutes
Veronika Galíková

Még mindig keresi a módját, hogyan javíthatná termelékenységét? Gondolt már egy olyan mindent-egyben PM-eszközre, amely egy felhasználóbarát platformon egyesíti a feladatmenedzsmentet, az erőforráskezelést és az előrehaladás nyomon követését?

Akár folytatja a küszködést, akár már rendelkezik valamilyen projektmenedzsment szoftverrel, ismerkedjen meg az Easy Project által kínált mindent-egyben megoldással!

Tartalomjegyzék

Projektmenedzsment mindent-egyben megoldással
3 funkció a munkafolyamatok fejlesztéséhez
A mindent-egyben PM eszköz támogatása
A projektmenedzsment egyszerűsítése

Projektmenedzsment mindent-egyben megoldással

Kétségtelen, hogy a projektmenedzsment rendszerek népszerű és nélkülözhetetlen eszközök a vállalatok százai számára. De legyünk őszinték - egy PM-eszközt használva (vagy akár csak fontolgatva), előbb-utóbb azt fogja tapasztalni, hogy számos olyan funkció hiányzik, amelyre szüksége van. Szerencsére létezik az Easy Project, egy mindenre kiterjedő, univerzális projektmenedzsment eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy minden igényét egyetlen zökkenőmentes platformon elégítse ki.

Tegyük fel, hogy szüksége van:

  • A projekt kisebb egységekre osztására a munka jobb szervezése érdekében -->  Easy Project: WBS (Work Breakdown Structure) a projekt feladatokra osztásához és Elmetérképek.
  • Egyértelmű és naprakész áttekintés az erőforrások kapacitásáról -->  Easy Project: Erőforrás-menedzsment.
  • A mérföldkövek és feladatok kronológiájának megtervezése --> Easy Project: Gantt-diagram.


Gantt-diagram az Easy Project projektmenedzsment eszközben

„Képzeld el, hogy a projektmenedzsment szoftvered gyors, szép és tele van azokkal az eszközökkel, amelyekre szükséged van. Ráadásul mindig elérhető natív mobilalkalmazásként.“

Jan Pavera, projektmenedzser az Easy Software, Ltd.-nél.

3 funkció, amely fejleszti a munkafolyamatait

Easy Project javítja a projekt- és csapatmenedzsmentet, segít a teljesítmény és rugalmasság biztosításában. Tekintse meg a PM eszköz 3 legnépszerűbb előnyét (és azok mögötti funkciókat):

  • Modern felület: továbbra is egyszerű és könnyen használható, de sokkal felhasználóbarátabb és élvezetesebb.
  • Mobilalkalmazás: az új natív alkalmazás növeli rugalmasságát: hozzon létre és osszon ki különböző típusú feladatokat, válaszoljon gyors hozzászólásokkal és kövesse nyomon az időráfordítását bárhonnan,
  • Azonnali eredmények: függetlenül attól, hogy milyen adattal dolgozik, a Dinamikus szűrők alkalmazása jelentősen felgyorsítja a keresést.

A mindent-egyben magában foglaló PM eszköz támogatása

A vállalatának a megfelelő projektmenedzsment szoftver kiválasztása önmagában is egy projekt: mély kutatást igényel és tökéletes ismeretet a folyamatairól (valamint arról, hogy mit szeretne fejleszteni és miért). És amikor végre kiválasztja azt, akkor jön a következő nagy feladat: a bevezetés.

Ebben a pontban 100%-ig számíthat az Easy Project csapatára – az előfizetéssel a következőket kaphatja:

  • Szoftverbevezetés: a migráció sokak számára stresszt okoz, és ezt tudjuk. De megígérjük, hogy az Easy Projectre való áttérés egyszerű. Egy dedikált bevezetési tanácsadót kap, aki végigvezeti Önt a folyamaton és biztosítja, hogy a migráció gördülékeny legyen.
  • Szakmai támogatás: kérdezzen bármit és közvetlenül a tőlünk kapja meg válaszait. Az ügyfeleink visszajelzései fontos inspirációt jelentenek a fejlesztéshez. 
  • Integráció: ezt a platformot szinte bármilyen eszközzel integrálhatja. Említsünk meg néhányat: MS Excel, MS Project, Jira vagy Asana. Két kattintással integrálhatja a GitLab-bal és futtathatja az alkalmazást a Microsoft Azure platformon.

A projektmenedzsment egyszerűsítése

Easy Project csúcsminőségű projektmenedzsment eszközöket kínál egyetlen alkalmazásban. Az átfogó funkcióinak köszönhetően, mint amilyen a részletes jelentések és vizuális irányítópultok,  nyomon követheti a projekt ütemtervét. 

Az agilis projektmenedzsmentet alkalmazók számára az Easy Project támogatja a Scrum és Kanban táblákat, megkönnyítve az alkalmazkodást a változásokhoz és a hatékony projekt szállítást. A rendszer fejlesztői is nap mint nap használják ezt az alkalmazást és folyamatosan továbbfejlesztik. Ugyanezek az emberek segítenek a zökkenőmentes bevezetésben, integrációban és migrációban is.

Próbálja ki és nézze meg, hogyan működik összehasonlítva a projektmenedzsment szoftverekkel.

Kapcsolódó cikkek

7 minutes read
Hogyan vezessen be egy PM szoftvert: tippek vezető tanácsadónktól

Egy projektmenedzsment szoftver bevezetése jelentősen javíthatja a vállalat hatékonyságát és eredményességét, és további előnyökkel is járhat. Egy új szoftver bevezetésének folyamata azonban megterhelő lehet, különösen akkor, ha ez az első alkalom, vagy egy már bevált eszközt cserél le. Tekintse meg tippjeinket, és biztosítsa cége számára a legharmonikusabb megvalósítást!

Olvass tovább
6 minutes read
Az erőforrás-menedzsment kihívásainak leküzdése
A kapacitástervezés számos kihívással és akadállyal jár. Tudja, hogyan reagáljon rájuk és hogyan kezelje őket? Olvasson tovább és készüljön fel!
Olvass tovább
Migration From Jira Server – Easy-Peasy, or a Nightmare?
2 minutes read
Migráció Jira szerverről – ujjgyakorlat vagy rémálom?

Migrációra készül Jira szerverről egy másik szerveres megoldásra? Íme, mire számíthat, ha ezt az utat választja. Mivel az Atlassian bejelentette a Jira szerveres megoldásának végét, sok felhasználónak döntést kell hoznia arról, hogy mi lesz a következő lépés.

Olvass tovább

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések