hu
Language
  • en
  • cs
  • hu
  • it
  • es
  • fr
  • de
  • ru

Fedezze fel az új, 6 féle AI asszisztenssel támogatott Easy Project 14-et

8/27/2024
7 minutes
Jan Řeřicha

Fedezze fel a menedzserek titkos erejét: az AI-vezérelt projektmenedzsment eszközkészletet, amely 6 csúcstechnológiás Easy AI asszisztenssel növeli a termelékenységet, az együttműködést és egyidejűleg biztosítja az adatok biztonságát. Ismerje meg, hogyan alakíthatja át az Easy Project 14-ben a munkafolyamatait!

Tartalomjegyzék

A digitális átalakulás kora
A projektmenedzserek kihívásainak fejlődése
AI-vezérelt hibrid munka- és projektmenedzsment platform
Easy AI: Hat AI asszisztens a csapat termelékenységének növelésére
1. Tudás Asszisztens
2. Írás Asszisztens
3. AI Feladatösszefoglaló
4. HelpDesk Asszisztens
5. AI Projekttervező
6. AI Projekt Státusz
Okosabban dolgozni az AI által támogatott Easy Project 14

A digitális átalakulás kora

Mindannyian tanúi vagyunk a vállalati alapfolyamatok nagymértékű digitalizációjának, amit az Ipar 4.0 hulláma hajt. Úgy véljük, ahogy a vállalkozások túllépnek az elszigetelt digitális kezdeményezéseken, egyre inkább a digitális képességek vállalati magjába való integrálására összpontosítanak.

A projektmenedzserek kihívásainak fejlődése

Mint projektmenedzser, folyamatosan kell küzdenie azért, hogy a projektek a megfelelő módon haladjanak, az erőforrások hatékony menedzselése megtörténjen és kiemelten fontos az adatbiztonságra is figyelnie, mindezt a mai gyors tempójú technológiai fejlődéssel lépést tartva. A hagyományos projektmenedzsment megközelítések már nem elegendőek a modern vállalkozások igényeinek kielégítésére.

Egy átfogó szoftvermegoldás hiányában ezek a kihívások lemaradásokhoz, a költségvetés túllépésekhez, erőforrások hatástalan allokációjához, a csapat kiégéséhez, adatszivárgásokhoz, a projekt rossz átláthatóságához és az állandóan változó projektigényekhez való alkalmazkodás képtelenségéhez vezethetnek. Ismerős lehet az a frusztráció, amikor véget nem érően keresgél a kritikus információk után, a stressz, amikor időigényes státuszjelentéseket állít össze, vagy az aggodalom, amikor érzékeny adatokat kezel több platformon.

AI-vezérelt hibrid munka- és projektmenedzsment platform

Tekintettel arra, hogy a mi Easy csapatunk létrehozott egy minden-egyben megoldást az okosabb, biztonságosabb projektmenedzsment érdekében, bemutatjuk az Easy Project 14-et. Ez az AI-támogatott hibrid projekt- és munkamenedzsment platform a következőket kínálja a fájdalomas területeken:

  • Easy AI asszisztensek révén nő a termelékenység és az együttműködés a vállalatban vagy szervezetben
  • Adatbiztonság, amely megfelel az követelményeinek
  • Szabadság a vízesés és az agilis megközelítések igény szerinti használatához a hibrid projektmenedzsmentnek köszönhetően
  • Segít megtörni a csoportok közötti szilárd falakat a vállalatban az együttműködés érdekében
  • Valós idejű áttekintést biztosít.

Hadd mutassuk be az Easy AI asszisztenseit, akik a csapata támogatására 24/7 készen állnak; segítsenek bármikor. 

Easy AI: Hat AI asszisztens a csapat termelékenységének növelésére

A legújabb, 14-es verziójú Easy Redmine egy hat csúcstechnológiájú AI asszisztensből álló csomagot mutat be, amely forradalmasítani fogja, ahogy a csapata dolgozik. Ezek az innovatív eszközök az mesterséges intelligencia erejét használják fel az intelligens támogatás nyújtására a projektmenedzsment különböző aspektusaiban.

Hadd mutassuk be az Easy AI-t alkotó 6 AI asszisztenst, amelyeken az elmúlt időszakban teljes elkötelezettséggel dolgoztunk:

1. Tudás Asszisztens

Végre megkímélheti magát a frusztráló információkereséstől - ez az asszisztens azonnali válaszokat nyújt a szervezet specifikus adatai alapján, biztosítva a csapatban a következetes nyelvhasználatot. A Tudás Asszisztens átalakítja, ahogy hozzáférhet és használhatja a vállalat kollektív bölcsességét, egy centralizált tudásbázis használatával.

2. Írás Asszisztens

Ez az Easy AI Asszisztens azért van, hogy segítsen tökéletes üzenetet megfogalmazni minden alkalommal. Úgy van kialakítva, hogy könnyítse a szövegírási folyamatot, így megkönnyítve a projekttel kapcsolatos tartalom létrehozását, finomítását és fordítását. A megbeszélések jegyzeteinek elemzésétől a következő lépések generálásáig, ez az asszisztens segít, hogy a végrehajtásra összpontosíthasson, a dokumentáció gyártás helyett. 

3. AI Feladatösszefoglaló

Ez a szövegértelmező AI-vezérelt eszköz a hosszú feladatleírásokat és kommentfolyamokat tömör, lényegretörő kész összefoglalókká alakítja át. Egyetlen kattintással kiemeléseket kaphat bármilyen tárgyról a feladatokból, kommentekből és megbeszélések jegyzeteiből, időt takarítva meg és lehetővé téve, hogy gyorsan megértse egy feladat lényegét.

4. HelpDesk Asszisztens

Ez az AI eszköz vázlatos válaszokat generál a helpdesk operátorai számára, időt takarítva meg és biztosítva a következetes, megbízható válaszokat az ügyfélkérdésekre. 

A HelpDesk Asszisztens elemezi minden egyes ticket tartalmát, azonosítja a problémát, és megfelelő választ javasol korábbi hasonló esetek és az elérhető tudásforrások alapján. Ez biztosítja, hogy a helpdesk operátorai gyorsan és pontosan tudjanak segíteni, növelve az ügyfélszolgálat hatékonyságát és eredményességét.

5. AI Projekttervező

A projektmenedzserek értékelni fogják az intelligens dokumentumelemzést és az automatizált projektbeállítást, amely egy teljes projekttervet generál, beleértve a feladatokat a Munkalebontási Struktúrában (WBS) és a Gantt-diagramot, amelyeket ez az AI asszisztens hoz létre. Ezenkívül az AI Projekttervező integrálja a fejlett módszertanokat, azonosítja a kockázatokat és közvetlenül a projekttervbe ágyazza a kockázatelemzés eredményeit.

6. AI Projekt Státusz

Ez az AI-vezérelt eszköz elemzi a projektadatokat, a feladatfrissítéseket, a megbeszélések jegyzeteit és a kommenteket, hogy átfogó összefoglalót készítsen a vezetők számára.

Okosabban dolgozni az AI által támogatott Easy Project 14 

Remélem, hogy minden AI fejlesztést relevánsnak és ígéretesnek talált a szoftvercsomagunkban. Mi már több hónapja használjuk az Easy AI-t az Easy Software-nél, és nálunk az tapasztaltok azt mutatják, hogy hatékonyságunk nőtt és a kooperáció simábban működik ennek a révén. 

Lépjen be a hibrid menedzsment révén a jövő munkakörnyezetébe, és szabadítsa fel azt az időt, amit olyan munkákkal tölt, amit a mesterséges intelligencia teljes potenciálját kihasználva megtakaríthat a munkafolyamatai során. Erősítse meg csapatát és forradalmasítsa projektmenedzsmentjét az Easy Project 14 segítségével.

Kapcsolódó cikkek

9 minutes read
Felhő (privát felhő) vagy saját szerveres telepítés: Hogyan válasszunk

A projektmenedzsment szoftverek esetében a szervezeteknek két fő telepítési lehetőséget kell mérlegelniük: felhő alapú vagy saját szerveres megoldás közül választhatnak. Segítünk Önnek kiválasztani a projektmenedzsment szoftver számára megfelelő telepítési módot!

Olvass tovább
6 minutes read
Miért használjon egy mindent-egyben projektmenedzsment eszközt?

Még mindig keresi a módját, hogyan javíthatná termelékenységét? Gondolt már egy olyan mindent-egyben PM-eszközre, amely egy felhasználóbarát platformon egyesíti a feladatmenedzsmentet, az erőforráskezelést és az előrehaladás nyomon követését?

Akár folytatja a küszködést, akár már rendelkezik valamilyen projektmenedzsment szoftverrel, ismerkedjen meg az Easy Project által kínált mindent-egyben megoldással!

Olvass tovább
9 minutes read
Hogyan hozzunk létre ügyfélközpontú projektmenedzsment rendszert?

A vállalatok még mindig próbálják kitalálni, hogyan kezeljenek rengeteg projektet az ügyfélközpontú stratégiai törekvéseik támogatása érdekében anélkül, hogy szervezeti szűk keresztmetszetet okoznának. A siker érdekében figyelembe kell vennie a projektminőséget, az irányítást és a főprojektet érintő egyéb döntő fontosságú döntéseket, mivel ezek a tényezők nagymértékben befolyásolják a vállalkozás bővülését.

Olvass tovább

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések